kbk_jesien

Idzie jesień

Idzie jesień. A w zasadzie już przyszła. Obecnie nasza uwaga koncentruje się wokół dwóch projektów: „herberciarni” w Rzeszowie i „Rimlandu”, czyli geopolitycznej gry planszowej pokazującej mechanizmy rządzące światem.

„Herberciarnia” jest obecnie projektem sztandarowym. Niestety również nierentownym. Staramy się to od dłuższego czasu zmienić, ale widocznych efektów jeszcze nie ma. Ponad 50% musimy pokrywać z rezerwy, którą zgromadziliśmy przez ostatnie lata. Przy okazji dziękujemy wszystkim za stałe wpłaty na ten cel.

Rimland wciąż jest w fazie testów. Nie zmieniamy już znacząco zasad. Jeśli wprowadzane są zmiany, to kosmetyczne. Etap testów będzie jednak dalej kontynuowany. Ewentualny proces produkcyjny wstępnie planujemy na przyszły rok.

DH pracuje nad nowymi wzorami koszulek dla 3DOM (marża z ich sprzedaży przeznaczona jest na realizację celów statutowych) oraz soundtrackiem do gry Soviet City, który będzie można ściągnąć z naszego serwera.

Nasze działania można wspierać przekazując darowiznę na podane niżej konto.

Nr konta: 16 1090 1740 0000 0001 2088 2593 (BZ WBK)

Dla przelewów z zagranicy:
BIC: WBKPPLPP
IBAN: PL16109017400000000120882593